Logo Baptist

Bent u opzoek naar een breed assortiment gereedschap? Baptist-Huissen heeft het allemaal!

Geplaatst door

GereedschapDe Baptist-Huissen is een klusmaterialen winkel die is aangesloten bij een landelijke organisatie van doe-het-zelf speciaalzaken in techniek, gereedschap en veiligheid. Ons gehele assortiment is heel uitgebreid, elke doe-het-zelver of vakman zal zich verbazen over de mogelijkheden. Ons assortiment bestaat ondermeer uit: hang- en sluitwerk, hand- en stationaire machines, ladders, gereedschap en persoonlijke bescherming. Onze winkel zit gevestigd in Huissen. Een kleine stad tussen Arnhem en Nijmegen.

Handgereedschap van de Baptist

Als je gaat klussen heb je altijd handgereedschap nodig. Dit zijn bijvoorbeeld schroevendraaiers, hamers, zagen, inbussleutels en beitels. Dit zijn hulpmiddelen om het werk mogelijk of makkelijker te maken. Wij hebben een breed assortiment hamers, schroevendraaiers en meer. Voor alle soorten gereedschap komt u naar ons. Als u bij ons in de speciaalzaak komt heeft u meerdere voordelen. Een daarvan is dat onze vakkundige medewerkers u kunnen helpen met het vinden van de juiste tools. Zij kunnen u in de winkel gratis advies geven.U krijgt bij onze speciaalzaak meer voor uw geld omdat het vakkundige advies over het product kost u helemaal niks.

Contact met de Baptist-Huissen

Als u vragen heeft over ons bedrijf of over ons assortiment kunt u het contactformulier invullen die op de website staat. Wij antwoorden zo snel mogelijk. Daarnaast kunt u natuurlijk bij ons langskomen in de winkel. Wij zijn gevestigd aan Polseweg 1 in Huissen. Wij hopen u te kunnen helpen met het vinden van de juiste materialen voor uw klus!