Logo-XXL_Zonnepanelen

Kijk hier voor voordelige zonnepanelen pakketten en informatie over zonnepanelen!

Geplaatst door

zonnepanelen pakketten, voor dat we het daar aan beginnen eerst wat informatie. Systemen op zonne-energie zijn niet bijzonder complex. Eerst zijn er panelen die het zonlicht opvangen en omzetten in elektriciteit. De gelijkstroom signalen worden ingevoerd in een omvormer, die de gelijkstroom omzet in net compatibele wisselstroom (dat is wat u thuis gebruikt). Om veiligheidsredenen worden verschillende schakelkasten meegeleverd en het geheel wordt aangesloten via draden en leidingen.

De basisprincipes van PV-systemen

Montage-uitrusting: Het monteren van uw PV-panelen is van cruciaal belang. Eerst moet u de panelen monteren waar ze in de loop van een jaar maximaal zonlicht krijgen. Maar het moeilijkere probleem is om ze met voldoende integriteit te monteren zodat ze 25 jaar of langer blijven zitten.DC-naar-AC-omvormers: omvormers nemen de laagspanningssignalen met hoge stroomsterkte van de PV-panelen en zetten deze om in 120 VAC (of 240 VAC), die direct compatibel is met het stroomnet. Omvormers kosten ongeveer $ 0,70 per watt, of ongeveer $ 2.600 voor een normale toepassing. Vanuit het oogpunt van betrouwbaarheid zijn ze over het algemeen de zwakke schakel in elk PV-systeem, dus kwaliteit is een must bij voor zonnepanelen pakketten.

Scheidingsschakelaars en energiemeters

Scheidingsschakelaars: Scheidingsschakelaars zijn van cruciaal belang en moeten binnen 

handbereik worden gemonteerd. Ieder gezinslid moet om veiligheidsredenen precies weten hoe de PV-installatie moet worden uitgeschakeld. Als er abnormaal gedrag optreedt in het elektrische systeem van uw huis, schakel dan eerst het zonnestelsel uit. Energiemeters: conventionele energiemeters kunnen achteruit draaien, maar nutsbedrijven schakelen meestal over op een speciale digitale meter wanneer u verbinding maakt met het elektriciteitsnet, omdat de meeste klanten van zonne-energie naar de TOU-structuur (gebruiksduur) gaan, wat meer vereist intelligente verwerking dan een mechanisch apparaat kan. dit is wat informatie wat je eerst nodig hebt voor dat je kiest uit  zonnepanelen pakketten.