Tegelzetbedrijf-gelderland-logo

Voor Kwaliteit tegels ga je naar Tegels Arnhem!

Geplaatst door

keramische-tegelsAls u op zoek bent naar kwaliteit tegels bent u bij Tegels Arnhem aan het juiste adres. Als u tegels laat leggen, dan wilt u dit laten doen door iemand met veel ervaring. Tegels Arnhem plaatst al tegels sinds 1998 en heeft daarom veel ervaring in de branche. Wij van Tegels Arnhem hebben tegels in alle soorten en maten, bijvoorbeeld tegels van natuursteen, keramische tegels of mozaïek tegels. Wij verzekeren onze klanten de beste kwaliteit tegels. Wij vragen voor onze tegels scherpe prijzen, zodat er voor iedereen wel iets te vinden is. Voor de beste kwaliteit tegels voor uw tuin ga je naar Tegels Arnhem!

Meer dan alleen tegels!

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van tegels, maar dit is niet het enige waarvoor u bij ons terecht kunt. Tegels Arnhem is er ook voor al uw stukadoorswerk. Zo kunnen wij bijvoorbeeld Spachtelputz sierpleisters plaatsen. Dit is een bekende sierpleister en deze is erg gemakkelijk schoon te maken. Ook voor andere kleine verbouwingswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan het verlagen van uw plafond of het inkorten van uw deuren.

Klanten kunnen bij ons rekenen op garantie!

Wij kunnen u 5 jaar garantie bieden op de vloerverwarming systemen. Op de vloerverwarmingsslang kunnen wij u 50 jaar garantie bieden. Dit kunnen wij doen door de hoge kwaliteit van onze producten en doordat wij samenwerken met Vloerverwarming Nederland. Wij zijn er altijd zeker van dat u precies krijgt wat u wilt!