Ruim assortiment aan vloertegels bij de Tegelsanitair Specialist

Geplaatst door

Tegelsanitair SpecialistBent u op zoek naar vloertegels? Dan bent u bij de Tegelsanitair Specialist aan het juiste adres! Zij hebben een zeer ruim assortiment aan vloertegels.

Niet alleen de tegel is bepalend voor een mooi resultaat, ook het legpatroon en de ondervloer. Wilt u een sprekende vloer die eruit mag springen of juist een rustig geheel, diagonaal of recht gelegd, met grote of juist kleine voeg? En kiest u voor vloerverwarming? Tegels geven een ruimte stijl, mits goed toegepast. Dankzij de ruime ervaring met het leveren en leggen van vloertegels, bent u bij de Tegensanitair Specialist verzekerd van een passende tegel voor elke toepassing.

Zij leveren uitsluitend A-kwaliteit tegels en kunnen u ook adviseren welke tegel meer of minder geschikt is in natte ruimtes vanwege slipvastheid.

Contact

Bij Tegelsanitair Sepecialst hebben ze een ruim assortiment aan vloertegels. Wilt u deze komen bekijken? Dan is dit natuurlijk mogelijk! U kunt naar de showroom gaan die gevestigd zit aan de Industrieweg 9 te Renkum.

Heeft u vragen of wilt u advies, dan kunt u gemakkelijk contact opnemen. Zo zijn de telefonisch bereikbaar via het nummer 0317-311061 of stuur een mail naar [email protected].

Het is een echte aanrader om een keer langs te gaan en uw droom vloertegel uit te zoeken. De medewerkers zullen u adviseren en helpen kiezen naar de perfecte tegel voor u! Door het ruime assortiment zal er zeker een vloertegel voor u tussen zitten die aan al uw wensen zal voldoen.