Logo-Heezen-en-Jansen

Een begeleidende en professionele makelaar Schuytgraaf

Geplaatst door

makelaarsBent u opzoek naar een makelaar Schuytgraaf die u ondersteund tijdens het hele proces van aankoop of verkoop van een huis? Dan bent u bij Heezen & Jansen aan het goede adres. Zij zijn opgericht in 2008. In deze tijd was de huizenmarkt niet optimaal. Ondanks dat de huizenmarkt in een dip zat zijn groeien zij nog ieder jaar. De manier van werken is erg gemoedelijk. Je kunt zien dat ze er voor jou zijn. Wij hebben een lange tijd terug ons huis bij Heezen & Jansen te koop gezet. Na ongeveer 6 maanden was het huis verkocht. De tijd ging heel snel en de service is tijdens het gehele proces goed geweest. Je kunt zien dat zij al jaren ervaring hebben binnen de huizenmarkt.

Makelaar Schuytgraaf die u begeleid

Heezen & Jansen werken niet alleen voor je maar werkt ook mét je. Wij wonen in het oudste deel van de Schuytgraaf Arnhem. Wij zijn opzoek gegaan naar een gespecialiseerde maar kleine makelaar Schuytgraaf, Arnhem en de Betuwe. Via internet en horen van vrienden zijn we bij Heezen & Jansen gekomen. Tijdens het gehele proces hebben ze ons goed begeleid. Voor de verkoop van een huis geven zij advies over de vraagprijs en overleggen samen met u welke verkoopstrategie ze gaan hanteren.

Contact en vragen

Bent u opzoek naar een vakkundige makelaar Schuytgraaf? Neem contact op met Heezen & Jansen via de website! Je kunt ook langsgaan voor een vrijblijvend gesprek, zo zijn wij er achter gekomen dat dit voor ons de match was.